close
O spletni strani

Kdo sem in kako lahko sodelujemo?

no thumb
Print Friendly, PDF & Email

Pozdravljeni na mojem popotnem blogu!

Sem Ksenija Glažar, po izobrazbi diplomirana geografinja. Ukvarjam se s turističnim vodenjem, novinarstvom in fotografijo. Že od nekdaj rada obiskujem tuje kraje in o doživetjih pišem zgodbe, reportaže in potopise. Pri tem me še posebej zanimajo stranske, manj znane poti, dogodki, kulinarika, posebnosti in nenavadna (tudi športna) doživetja… Trudim se zgodbe deliti z drugimi in jih tako spodbuditi, da prestopijo prag svojega doma in se podajo v odkrivanje (neznanega) sveta… pa če je ta oddaljen od našega doma 500 km ali le 500 m.

Zapisi na mojem blogu so opremljeni s številnimi fotografijami, ki se jih je na računalniku nabralo z leti ogromno in se mi zdi škoda, da ostajajo samo tam. Fotografij ne obdelujem, da ostajajo vtisi taki kot jih boste tudi sami morda doživeli. Na njih (skorajda) ne boste našli moje družine ali prijateljev, znancev, sopotnikov, ker cenim njihovo intimo in jih ne želim izpostavljati, če to ne želijo. Fokus ostaja pri meni na zanimivostih, kot boste opazili pa so mi najljubši motivi drobni detajli narave, arhitekture in prepletanja obojega…. Uživajte v branju! Vesela bom komentarjev in povratnih informacij, morda celo vaših izkušenj. 

Kaj ponujam in kako lahko sodelujemo:

  • turistično vodenje po Sloveniji in Evropi, tudi v tujih jezikih,
  • izvedba potopisnega predavanja oziroma predstavitev določene destinacije,
  • pisanje zanimivih popotnih reportaž,
  • pisanje kreativnih besedil za spletne strani, predstavitev vašega izdelka, storitve…,
  • prodaja fotografij, imam veliko bazo fotografij o Sloveniji, tujih obiskanih krajih, kulinariki, znamenitostih…,
  • pomoč pri oblikovanju turističnega programa, turističnega produkta ali spominka, predstavitev le tega in pomoč pri promociji,
  • promocijo turistične destinacije, znamenitosti, vaše ponudbe preko blog prispevkov…

Pokličite me: 00386 40 167 292  ali pa mi pišite: info@pisanezgodbe.si!

Kaj pravite na spodnja meni ljuba citata?

Čez 20 let boste bolj razočarani zaradi stvari, ki jih niste storili, kot pa zaradi tistih, ki ste jih. Zato odvrzite sidro in odplujte iz varnega pristanišča. Ujemite veter v svoja jadra. Raziskujte. Sanjajte. Odkrivajte. (Mark Twain)

Stvari se zameglijo… in ko potuješ, se vrnejo v pravo perspektivo. (Darana Gidel)

Urednik

The author Urednik

Copyright © Ksenija Glažar
error: Content is protected !!
UA-128967845-1